Ant. varer i handlevogn - Handlevogn - Kasse
Norwegian  English  

Daikin Emura ll FTXG25LW 6.1KW

Daikin Emura ll FTXG25LW 6.1KWShare on facebook
Share on Twitter
Print
Tips en venn på e-post
NOK 16.900,00


inkl. mva

Antall

 

Alle våre  varmepumper er  nordiske modeller og vil levere godt med varme hele året!

Kombinert med innovativt og stilrent design setter Emura II en ny standard for varmepumper. Selv med et lekkert design øker Emura II varmpekapasiteten hvor den leverer opptil 4,4W varme selv ved -15 C.
Med et lekkert design er Emura II tilpasset Daikins nordiske utedel med fritthengende coil. 
Isfri drift og opptil 3 timer mellom hver avriming selv ved -15 C. Denne pumpen finnes i både hvit og sølv!

Emura II
• Lekkert design
• Unik fritthengende coil - isfri utedel
• Stillegående
• Komfort modus
• Avansert luftfilter
• Styring med Daikin Wifi app. mulig
• Bekymringsfri drift med isfri utedel
• Unik Daikin fritthengende coil
• Ingen energikrevende varmekabel
• Kort, effektiv og sjelden avriming
• Stabil og høy varmekapasitet

UTSEENDE. FUNKSJONER. REDESIGNET.

Alt handler om design. Daikin utvikler slanke, elegante varmepumper som ser fantastisk ut. Samtidig benytter vi smart teknologi som sikrer et komfortabelt inneklima og besparelse uavhengig av værforhold og temperatur.

DESIGNET I EUROPA FOR NORDEN

Daikin Emura II er resultatet av Daikin sin endeløse forskning for å lage en overlegen varmepumpe som passer inn i et moderne hjem. Den nye generasjonen Emura har fått enda større funksjonalitet og er spekket med funksjoner for å gi høyest mulig komfort. Uavhengig av stil – Emura er markedets lekreste varmepumpe. Visste du at den kommer i både hvit og sølv utførelse?

PRISVINNENDE DESIGN

Daikin er stolte over å kunne annonsere at Emura II har blitt tildelt fire priser i 2014. Reddot Design Award 2014, Focus Open 2014 Silver, Good Design Award 2014 og German Design Award. Daikin Emura II er blitt evaluert av ulike internasjonale juryer hvor alle har lagt stor vekt på et nyskapende og elegant design.

Smarte løsninger

På innsiden av det lekre designet skjuler det seg et ekstremt intelligent system. Emura II har innovative løsninger som holder stabil og behagelig varmekapasitet uavhengig av klima samtidig som strømregningen reduseres. 

I stillemodus er Emura tilnærmet lydløs med kun 19dBA. Dette er med på å forsterke følelsen av harmoni. Emura II er beviset på at effektivitet og luksus kan gå hånd i hånd.

Fritthengende coil på utedelen
Utedelen på Emura er utstyrt med fritthengende coil. Med fritthengende coil er det ikke lenger nødvendig å benytte en energikrevende varmekabel slik alle konkurrenter må. Daikin har allerede benyttet dette med stor suksess på sine Altherma luft/vann varmepumper. Med Daikin fritthengende coil får man bekymringsfri drift og isfri utedel. 

Optimalisert avriming 
Når en luft/luft varmepumpe henter energi fra uteluften dannes det er lag med rim på utedelen. Fjerning av dette kalles avriming og er noe alle varmepumper må gjøre. Med Emura har Daikin optimalisert prosessen, og selv ved -15 C omgivelsestemperatur kan Emura levere full varmekapasitet i opptil 3 timer mellom hver avriming. Stikkordene for Daikin sin nye avrimingsfunksjon er Kort-Kraftig-Sjelden.

Pris inkludert standard montering og mva 21490
Produktanmeldelser
Logg inn for å gi en produktanmeldelse for produktet

 

VARMEPUMPEMESTEREN AS
Høybråtenveien 25 b 1055 Oslo
Tel. +47 45182121 - Org.nr. 997 168 011
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2018