Ant. varer i handlevogn - Handlevogn - Kasse
Norwegian  English  

Varmepumpe LG Nordic Prestige P09MN

Varmepumpe
Share on facebook
Share on Twitter
Print
Tips en venn på e-post
NOK 14.900,00


inkl. mva

Antall

 

Beskrivelse

LG VARMEPUMPE TILPASSET NORDISK KLIMA
LG Nordic Prestige - best i test!
"Varmepumpen produserer en årsvarmefaktor på imponerende 3,4 for en bolig med 16.600 kWh varmebehov i et område med årsmiddeltemperatur 8,2 grader. Ingen andre modeller har tidligere oppnådd en høyere årsvarmefaktor."

LG VARMEPUMPER BEST I TEST 
Prestige varmepumpen er best i klassen på de fleste punkter, ifølge testdata fra svenske SP og Forbrukerrådet. Varmeeffekten og energisparingen er høyest i kulda! I tillegg er innedelen svært stillegående. LG varmepumpen er den beste varmepumpen svenske energimyndigheter noensinne har testet!

LG varmepumpe har svært elegante design og revolusjonerende teknologi. Salget av LG Nordic Prestige har vært enormt, og er èn av kun 3 produkter på markedet som er klassifisert med A++, etter EU´s nye energinormer.

Uforpliktende hjemmebesøk eller pristilbud
Det er svært viktig at din varmepumpe blir trygt installert av fagpersonell. LG VARMEPUMPE Prestige er driftssikker i ekstreme temperaturer helt ned til minus 25 grader. Like høy effekt ved -15 grader som ved +7 grader! Varmepumpen har et lekkert design, fantastiske filtre og markedets mest stillegående innedel (17dB).
LG P09MN varmepumpen gir en COP på 5,6.

Leveres komplett med:
Innedel: P09MN.NM1
Utedel: P09MN.UM1Tilstand: Ny

Generell info

Vi tilbyr gunstig finansiering med opptil 9 mnd betalingsutsettelse  engangs gebyr på kr 425eller rentefri delbetaling i inntil 24 måneder.kr 45 tilkommer pr mnd

For mer informasjon og spesifikasjoner kan du lese på vår hjemmeside. Vi er NOVAP GODKJENT FORHANDLER OG FGASS SERTIFISERT OG
garanterer montering av faglærte arbeidere. 
Garantert fornøyd garanti!!! 

Vi forhandler kvalitetsprodukter fra Mitsubishi elektric, fujitsu, toshiba, panasonic 
til landets beste priser og gir 5 års garanti på alle våre pumper. 

vi leverer også SMS / app styring for hytter etc. Varmepumpehus osv. Pris montering. 4900
Standard montering inkludere ca 4 meter rørstrekk, kanaler og med std. veggfeste. Er det behov for kjerneboring, kondenspumpe eller andre tilpassninger, så kommer arbeid og deler i tillegg.
Elektrisk strømtilførsel til varmepumpen er ikke inkludert i prisen. Dette må utføres av autorisert installatør. Egen installatør engasjeres på egen hånd. Nb. varmepunmpe må installeres med jordet kontakt.

Produktanmeldelser
Logg inn for å gi en produktanmeldelse for produktet

 

VARMEPUMPEMESTEREN AS
Høybråtenveien 25 b 1055 Oslo
Tel. +47 45182121 - Org.nr. 997 168 011
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2018